Wibo Hijink

In het jaar 2000 heb ik een keuze gemaakt om mijn muzikale talenten in te zetten voor Hem van wie ik deze gave heb gekregen. Ik ben dan ook dankbaar dat er tot op de dag van vandaag mensen door gospelmuziek bemoedigd worden, kracht putten, troost vinden en dat we door middel van lofliederen een stukje dankbaarheid mogen uiten. Niet alleen tijdens de concerten maar ook tijdens de repetities en workshops mogen we elkaar bemoedigen met een lied. 
Op dit moment ben ik gospeldirigent van diverse gospelkoren:


Cellar Gospel Seventy
(Amersfoort)

Repeteert elke vrijdagavond
20u00-22u00


Gospel Choir Free
(NL)

Projectkoor


Gospelkoor Leef!
(Waddinxveen)

Repeteert om de week 
op dinsdagavondSjier Chadasj
(Beesd)

Repeteert elke woensdagavond
20u00-22u00
UitBUNdig
(Bunnik)

dinsdagavond 2x voor de dienst
19.45-21.30


Barechja
(Andel)

Repeteert elke donderdagavond
20u00-22u00Testimony
(Zwolle)

Repeteert elke maandagavond
19u45-21u45
uitgezonderd
1ste maandag v/d maand
Pianist
(NL)

o.a.
Bapitsten Gemeente Veenendaal Praizy Pianos


Sinds maart 2018 geef ik pianoles aan de muziekschool 'Artsschool Elevate' in Veenendaal. Als pianist zelf plezier beleven aan pianospelen en genieten van je pianospel is het belangrijkste. Dat anderen ook van jouw pianospel kunnen genieten is een mooie bijkomstigheid! Eerst muziek maken dan theorie.
Willen we over een paar jaar ook kunnen blijven zingen tijdens kerkdienst, dan zullen we de nieuwe generatie moeten opleiden. Kennisoverdragen en het voorbereiden van een nieuwe generatie pianisten is dan essentieel. Ik realiseer me dat steeds vaker!
                                  (Black) Gospel Workshop
               Ik geef regelmatig gospel workshops voor groepen. 


Arrangementen of composities schrijven zijn de werkzaamheden overdag, daarnaast geef ik trainingen voor solisten, instrumentalisten en dirigenten. Ook de werkzaamheden als producer en opnameleider is mij niet vreemd. 


Referenties
In opdracht van diverse christelijke organisaties heb ik al vele producties opgezet en uitgevoerd, van concerten tot musicals. Sommige projecten in samenwerking met collega’s zoals o.a. André Bijleveld; Barbara Lok; Elisa Krijgsman; Gerald Troost; Maarten Wassink; Marcel Koning; Marcel & Lydia Zimmer; Remco Hakkert; Sharon Kips; Gert Visscher. 

Concertagenda

CONTACT

WIBO HIJINK
Korte Molenstraat 20
3905 AG VEENENDAAL
Tel.: 0318 823 231
GSM: 06 23 89 30 12

e-mail: info@wibohijink.nl
website: www.wibohijink.nl

KvK 39.074.323 Utrecht
BTW NL 1689.40.024.B01Webdesign © 2018 SOUND PRODUCTIONS COMPANY