In het jaar 2000 heb ik een keuze gemaakt om mijn muzikale talenten in te zetten voor Hem van wie ik deze gave heb gekregen. Ik ben dan ook dankbaar dat er tot op de dag van vandaag mensen door gospelmuziek bemoedigd worden, kracht putten, troost vinden en dat we door middel van lofliederen een stukje dankbaarheid mogen uiten. Niet alleen tijdens de concerten maar ook tijdens de repetities en workshop mogen we elkaar bemoedigen met een lied. 

Op dit moment ben ik gospeldirigent van diverse gospelkoren o.a. 

Cellar Gospel Seventy (Amersfoort);
Faith Gospel Singers (Oosterhout NB);  
Gospel Choir Free (NL projectkoor)
Gospelkoor Leef! (Waddinxveen);
Praisegroep uitBUNdig (Bunnik);
Sjier Chadasj (Beesd);
Testimony (Zwolle)Als pianist ben ik actief bij o.a.:

Baptisten Gemeente Veenendaal;Arrangementen of composities schrijven zijn de werkzaamheden overdag, daarnaast geef ik trainingen voor solisten, instrumentalisten en dirigenten. Ook de werkzaamheden als producer of opnameleider is mij niet vreemd.

 


Daarnaast geef ik ook (black) gospel workshopsReferenties
In opdracht van diverse christelijke organisaties heb ik al vele producties opgezet en uitgevoerd, van concerten tot musicals. Sommige projecten in samenwerking met collega’s zoals o.a. André Bijleveld; Barbara Lok; Elisa Krijgsman; Gerald Troost; Maarten Wassink; Marcel Koning; Marcel & Lydia Zimmer; Remco Hakkert; Sharon Kips; Gert Visscher. 

CONTACT

WIBO HIJINK
Korte Molenstraat 20
3905 AG VEENENDAAL
Tel.: 0318 823 231
GSM: 06 23 89 30 12

e-mail: info@wibohijink.nl
website: www.wibohijink.nl

KvK 39.074.323 Utrecht
BTW NL 1689.40.024.B01
IBAN NL57 KNAB 072.31.89.072
Webdesign © 2017 SOUND PRODUCTIONS COMPANY